SASI THAI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 294 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Sasi Thai. Meer weten? Ontdek meer

9 dec 2022 om 8:58 Was nog iets vergeten en wou nog iets bij bestellen maar dat kon ik niet omdat het bedrag te laag was en niet kon bij bestellen
4 dec 2022 om 20:28 Super lekker eten, heb een nieuwe favoriet gevonden. Een absolute aanrader, is is zijn 5 sterren meer dan waard!!! De levering mag voor mij door dezelfde man gebeuren. Heel vriendelijk en knap
2 dec 2022 om 9:55 Lekker! mocht misschien iets pikanter
27 nov 2022 om 15:35 Heel goed zoals altijd het enige dat me stoorde was dat er geleverd stond en ik het niet gehad had …. Pas na een kwartier na dat er stond geleverd had ik het maar alles was nog goed warm …. Had besteld tegen half zes en kreeg het pas rond zes uur
18 nov 2022 om 20:05 Kwaliteit van eten is er ferm op achteruit gegaan.Leek niet vers meer.Tijdje terug was ik nog fan maar helaas niet meer.Spijtig.
15 nov 2022 om 23:16 Eten was lekker, het had warmer mogen zijn.
15 nov 2022 om 20:01 Heel lekker eten. Zeer vriendelijk. Levering op tijd geleverd zoals vermeld. Top!
14 nov 2022 om 10:49 Was nog heel warm en het eten was superlekker
14 nov 2022 om 7:35 Het eten was heel lekker en de bezorgtijd was wel in orde.
13 nov 2022 om 16:40 Ik zou een 10 willen geven maar heb niet genoeg sterren … het eten heel lekker goed gekruid en snel geleverd
12 nov 2022 om 20:33 90min + ff rekening met houden.
11 nov 2022 om 18:54 Zoals altijd tip top in orde en heel lekker. Zelfs de wijn is ook heel lekker. Met dank voor de rode huiswijn even lekker als de witte. Ook zeer vriendelijke bezorging en van Mechelen naar Schelle nog heel warm. Kortom super